HTML

Norbi? Bekaphassa

A klasszikus kövér csávó ledobja magáról Jabba-t és közben téged is kioszt!

Friss topikok

  • Noisy Suzy: Gratulálok! Ha már említetted, van tipped jó protein szeletre? Vagy már volt ilyesmiről poszt? (2013.08.20. 15:20) te ez a csávó lassan elkopik...
  • Egyrekissebbvagyok: @Noisy Suzy: Na végre nem csak az ismerősök olvasnak:D és értékelik a humorom:D egy olvasóval neke... (2013.08.19. 18:50) A változás
  • PetraésLily: Csak most kezdtelek el olvasni, de eddig tetszik, plane hogy ram is fer:) Az en kifogasom, hogy: n... (2013.06.19. 09:57) Kifogás...

Tartsd meg

2014.10.28. 15:51 Egyrekissebbvagyok

Tartom a súlyom. De egyébként egy lusta tróger vagyok. A ruháim ugyanolyan jók rám, méreteimben nem változok. Viszont lankadt a hatalmas lelkesedés és véres tenni akarás amikor betegen is mentem edzeni és nem ettem csak a szigorúan kiszámoltakat. Ennek ellenére lehet élni, normálisan stabil 1-2 kg plusz minusszal.

 

Attól féltem, hogy ha nem járok mozogni és néha néha elcsábulok akkor vissza fog szaladni az összes súly. De nem:D

 

2 hete fényt kaptam megint egy másfél hét erejéig és hasonló tempót nyomtam mint a nagy fogyáskor és érdekes módon azonnal beindult a fogyás megint. Nyilván csak víz volt meg salak és a glikogén raktárak ürültek ki de akkor is frankó érzés, hogy a saját testemnek ilyen szinten ura vagyok! Ha akarok fogyok, ha akarom tartom a súlyom, ha akarom visszahízok és utána megint lefogyok. Persze nem vagyok kockahasú hatalmas izomzatú akárki. Ez nem látványos ez csak a saját kis királyságom amelynek a szemét dombján én kapirgálok.

 

A testsúlyt pedig tartani nem egy nagy mutatvány ha normális ütemben és módszerrel szabadultál meg tőle…ugyanúgy moderált mennyiségű szénhidrátot eszek 0 gyors cukor (csoki, süti, kristálycukor és barátai) nem eszek, kenyeret és fehérlisztből készült izébizéket de nem figyelek oda olyan veszettül mint annó. Láss csodát mégsem jött vissza. Azért mert tudom mit csinálok. De amit le KELL szögezni ez tényleg az életmódodon múlik. Meg kell változz ahhoz, hog yúgy maradhass amit elértél. Máskülönben szépen visszazipzárazod magadra a Michelin baba jelmezt és megint rajtad fognak röhögni, hogy a csávó olyan kövér hogy, ha lehajol at hiszed 2 telihold van!

 

Ez hiányzik sok diétázóból, amit én egyszerűen nem értek meg. Hogy lefogy X kilót, valami eszement barom módszerrel. 90 napos baromság,  vagy szuper lábujjgyűrű és csak gyümölcs meg olajos mag fogyókúrával, vagy vatát zabál meg csak pop cornt aztán ha abba hagyja és nem halt bele akkor 2 hét mulva megint úgy néz ki mint a lefosott kilóméterkő csak még nagyobb. Itt az internet a rengeteg ismeret amit akarva akaratlanul is utánad dobnak, ez köszönt vissza már az óriás plakátokról is, hogy olcsó a fehérje meg a zsírégető meg a vitamin vegyed! Vegyed, de ha már a kosárba tételnél tartasz, olvasd már el, hogy mi a jóistenre való. Böngéssz kicsit az oldalakon és elmondják neked mármár untig ismétlik, hogy mit ne, mit igen, és mennyit egyél. Hogy úgy nézz ki ahogy Ők (azt a 10-12 év sport multat ami a modellekben van most hagyjuk).

 

Egyszer légy nyitott és próbáld ki ezt a módszert, hogy megmozdulsz (akármit tényleg akármit) és betartasz egy akármilyen jellegű alacsony szénhidrát magas fehérje étrendet és láss csodát bírhatóan fogyni fog a nagy segged.

 

Egy jó haverom nemráég kért tőlem segítséget, hogy kiszámoljam neki az étrendjét meg,  ogy mit hogyan csináljon. Számolás nélkül kb 10 tanácsot betartva lefogyott 10 kilót, jó van miből de akkor is. Azt nyilatkozta, hogy bírja mert laza az étrend és olyanokat eszik amiket szeret.

 

Hús, rizs, zöldésgek…nem mutatvány.

 

Szóval csak azért írtam ezt le mert ésszel kell mindent csinálni és olvassatok utána ha le akartok fogyni , hogy mit, hogyan és miért csináltok.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://norbibekaphassa.blog.hu/api/trackback/id/tr436841099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása