HTML

Norbi? Bekaphassa

A klasszikus kövér csávó ledobja magáról Jabba-t és közben téged is kioszt!

Friss topikok

  • Noisy Suzy: Gratulálok! Ha már említetted, van tipped jó protein szeletre? Vagy már volt ilyesmiről poszt? (2013.08.20. 15:20) te ez a csávó lassan elkopik...
  • Egyrekissebbvagyok: @Noisy Suzy: Na végre nem csak az ismerősök olvasnak:D és értékelik a humorom:D egy olvasóval neke... (2013.08.19. 18:50) A változás
  • PetraésLily: Csak most kezdtelek el olvasni, de eddig tetszik, plane hogy ram is fer:) Az en kifogasom, hogy: n... (2013.06.19. 09:57) Kifogás...

Kaja

2013.06.18. 07:00 Egyrekissebbvagyok

Az kell! Aki ugy akar lefogyni, hogy nem eszik az hülye. Rövidtávon persze működhet pl, belefogysz egy ruhába ilyesmi de semmi értelme hacsak nem menyasszony vagy. Ezt egy orvos mondta nekem! Ha Dr. Pados Gyulának nem hiszel aki az Obesitológia magyar pápája (guglizd meg, egy öreg mókus de Istenként tisztelik) olvass testépítő vagy normális fittness oldalakat, (Biotech Usa, body.builder.hu stb...) ugyanis ha nem eszel értsd koplalással kínzod magad a szervezeted agyfaszt kap, hogy tejóég ez a hülye megakar halni, vagy azt hiszi akkora a córesz hogy kajára se futja. Szóval a szervezeted okos (ha már a gazdája egy hülye) és elkezd raktározni értsd amint a nagy koplalás után ránézel egy szelet kenyérre híztál 4 kilót.

Hívhatjuk ezt yo-yo effektusnak vagy "én még a levegőtől is hízok"-nak is mindegy.

A szervezeted csak akkor fog a zsírból azaz a rakárból elengedni ha megkapja biztonságosan, stabilan azt a tápanyag mennyiséget amitől kellemesn virgoncul érzi magát és legyőzi a millió éves életfenntartó ösztönt és nem raktároz a nehezebb időkre.

Tehát enni kell, csak az nem mindegy, hogy mit eszel. Tudom ez lerágott csont ezt Te is tudod. Persze tudod csak leszarod, vagy éppen rosszul tudod.

Tehát most leírom, hogy én mit szoktam enni és miért. Mint mondtam a célom a zsír csökkentése és az izmaim megtartása később növelése. Ez nyilván egy optimum cél, ha vesztek súlyomból óhatatlanul is fogok izomból is fogyni, szar ügy de ez van. De hogy az izmaidat megtartsd, az kruciális mert attól nézel ki valahogy (nem a gólemszerű testépítőkről beszélek, az szerintem is groteszk) a csajok is amúgy szal ez nektek is szól.

Én a célomat úgy érem el hogy nagyjából 1800 kalóriányi kaját eszek meg egy nap. A kalória igényem kb 2300 lenne per nap tehát már itt 500 minuszba megyek és akkor még nem emeltem meg egy súlyt se. Ez a kalóriadeficit, magyarul többet használsz mint amit beviszel. Így lehet fogyni.

Ami nem mindegy hogy az az  1800 Kalória amit beviszek miből épül fel. Pl csinálhatod azt is hogy egész nap megeszel egy pizzát az kb ennyi, ugye nem is tűnik gáznak? Nem lenne az, fogynál is meg minden de mivel a pizza legnagyobbrészt szénhidrát olyanra fogynál mint a pizza mikor kijön belőled...

4 alap tápanyagot kell enni, fehérje, rost, szénhidrát, zsír, ezek mind elengedhetetlenek a normális egészséges működésedhez. A fehérjéből épülnek fel az izmaid, a szénhidrát a benzin attól tudsz mozogni, a zsír pedig a vitaminok meg minden egyéb az előző két dolog által hordozott dolgok beépítéséhez kell. A teljesség igénye nélkül írom ezeket, nem vagyok személyi edző, orvos, dietetikus, csak egy diétázó kövér gyerek. 

Próbálj ezekből minél jobb minőségűt fogyasztani, fehérjének a legjobb az állati eredetű, értsd hús, hal természetesen sovány (csirkemell a legjobb ár/értékarányú de ha combot vagy esetleg ritkán nagyonsovány marhát vagy disznót esel se tragédia), szénhidrátból fehér lisztet, cukrot tartalmazó dolgokat felejtsd el. Tervezett bűnözéskor esetleg és módjával de amúgy a mindennapokban felejtő.Rostok=zöldség! ahhoz kell hogy az emésztésed működjön ergo tudj kakikálni és ne ennek hiánya miatt maradjon bent a salakanyag ezenkívül elég jól telítenek pl a héjazatlan uborka, imádom.  Zsír: hát itt nekem elég ami a húsokban van amiket eszek, meg ami az oliva olajjal bekerül, de ha te nem tartod elégnek akkor ehetsz lenmagolajat a zabpelyhedbe keverve (1 evőkanál).  

Ezeket az alapelveket betartva fogytam február óta mostanáig 19 kg-ot a mai állás szerint. A képen 1 db étkezésem látható ebből van nekem napi 3. reggel zabpelyhet eszek fehérje porral és tejjel, este edzés után pedig egy fehérjeturmixot iszok, ha utána nem tudok azonnal lefeküdni akkor még egy a kéen látható adagot megeszek a pufirizs nélkül. Nem eszem felvágottakat, kenyeret, vajat, margarint, mindent én magam sütök szeletelek készítek. Idő kell hozzá de rutinná tud válni pikk pakk.

kaja kicsi.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://norbibekaphassa.blog.hu/api/trackback/id/tr155362719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása