HTML

Norbi? Bekaphassa

A klasszikus kövér csávó ledobja magáról Jabba-t és közben téged is kioszt!

Friss topikok

  • Noisy Suzy: Gratulálok! Ha már említetted, van tipped jó protein szeletre? Vagy már volt ilyesmiről poszt? (2013.08.20. 15:20) te ez a csávó lassan elkopik...
  • Egyrekissebbvagyok: @Noisy Suzy: Na végre nem csak az ismerősök olvasnak:D és értékelik a humorom:D egy olvasóval neke... (2013.08.19. 18:50) A változás
  • PetraésLily: Csak most kezdtelek el olvasni, de eddig tetszik, plane hogy ram is fer:) Az en kifogasom, hogy: n... (2013.06.19. 09:57) Kifogás...

táplálék kiegészítők

2013.06.24. 23:22 Egyrekissebbvagyok

Szerintem jó dolgok, ez a fogalom sok mindent takar. Vitaminok, olyan anyagok amiket pl.: nem tudsz máshogyan bevinni természetes úton mert nem található meg csak valami Afrika-alsó utáni kis falu mögötti lucernásban,de kurvajól fogyaszt, vagy éppen széppé teszi a körmöt. Igenis fogyasztok fehérjeport, alacsony cukortartalmú, tejsavóból, szójából vagy éppen marhahúsból kivont fehérjét. Miért? mert nincs annyi csirkemell a földön ami fehérjetartalomban és kalóriaszegénységben felvenné ezzel a versenyt. Persze nem szabad összekeverni a normál étkezéssel a nevükben is benne van Táplálék (ez a csirke-saláta kombó) kiegészítő (ez meg a vitamin fehérje, zsírégető, L-karnitin, glingko-biloba, lecithin, szűztea-kapszula, kreatin, tesztoszteronszint fokozó, az ördög tudja még mi). Na ezek azok dolgok amiket az egységsugarú fogyókúrázó marha, drognak, szteroidnak, csodaszernek vagy éppen átbaszásnak hisz.

Nem drog. Azért mert legálisan boltban lehet kapni, nincsenek semmilyen tiltólistán, akármelyik élsportoló használhatja őket, gyógynövényekből és állatból vannak kivonva. Nem nő tőlük 3. kezed vagy vagy leszel tőle igazi gólem. Ezek olyan koncentrált tápanyagok amik máshogy ilyen arányban nem kerülnének a szervezetedbe. Nekem ezek használata mellett aktív sportolással és a fogyástól, helyrejött a koleszterin szintem, a vérzsírom, a vérnyomásom és a cukorszintem. Ha ezeket ész nélkül lapátolod be magadba miközben a fotelben lógatod az általad ide legszívesebben behelyettesítendő testrészed, nem fogsz se fogyni se egészségesebb lenni, ezek aktív sport mellé ajánlottak vagy fizikai munkát végzőknek. Szóval puhatestű irodista barátaim mozgásra fel!

Nem szteroidok. Mert ha azok lennének már úgy néznék ki mint a Tovarishi Konyec Plakát. Ezenkívül nem lennének ilyen aranyos, jó infrastruktúrájú webshopban, boltokban beszerezhetőek, hanem nagydarab kopasz tetovált és mega-amorf izomzatú agresszív muksókkal kéne bizniszelni a külvárosi konditeremklotyókban és bizony izomba kéne őket szúrni (nagyrészüket) és nem lenne hozzájuk részletes leírás, hanem jó esetben egy orosz vagy egy román nyelvű betegtájékoztató ami arról szólna, hogy férfivá operált nők esetében használatos és kérdezzétek ki kezelő orvos vagy ügyeletes hóhér véleményét.oroszistvan_tovarisi.jpg

Nem csodaszerek. Ha azok lennének akkor nem lenne akkora a hasam hogy a tengernél partra vetett oroszlánfókának néznek a sötétzöldek, pedig én sportolok és diétázok ezek mellett, ezek segítenek és gyorsítják a folyamatot de nem végzik el helyetted a piszkos munkát.

Nem átbaszás. Mert ezek nélkül is próbáltam és lassabban ment a fogyás és nehezebb volt lelkileg is bírni az egészet. Bizonyára van bennük egy jó adag placebo hatás is, hiszen amit ilyen marha-jól kinéző nagy 5 literes diszperzites vödörben árulnak izmos bácsikkal és nénikkel körbevéve az neked is erőt ad és ezzel beléphetsz a klubba.

Nekem használnak, azért mert nem ész nélkül szedem őket két pofára hanem vettem a fáradtságot és utána olvastam, hogy melyik mire való. Milyen célodat fogja így vagy úgy szolgálni. Ja és MOZGOK ÉS DIÉTÁZOK melléjük!

Utoljára pedig leírnám a kedvencemet ezzel kapcsolatban, hogy ezek műkaják és emiatt egészségtelenek:

Ezek valóban kivonatok, ergo műkaják, lehet hogy hosszútávon a gazdaságos gyártás miatt ezek is egészségtelenek a színezékek meg az édesítő és tartósítószerek miatt DE tudjátok mi még az egészségtelen? a  mekis kaja (ami egy lépésre van balra a radioaktivitástól) az alkohol, a cigi, a fű, a chips, a stressz, a mozgásszegény életmód, a lustaság, a butaság, a kövérség, ezek tetszőleges kombinációja és gyakorlatilag bármi amit a boltban kapsz mert ha hiszed, ha nem, mindenben van tartósítószer és színezék

A csodaszupi napi egyet egyél meg és pocak jól lesz joghurtocskában az eper szín nem gyümölcsből van pofikám, hanem színezékből (bár igaz hogy bio mert azt speciel pont egy rovarból készítik úgy hívják kármin tetű. Bizony bogárlével festik eperszínűre) és ez csak egy példa.

Hozhatnánk a Blog névadó atyjának a termékeit is (az Angyalok áldják Őt és ágyékának minden gyümölcsét) Ők a "természetes nyírfacukor" kifejezés implementálói. A nyírfacukor leánykori nevén Xillit egy mesterséges alkohol származék aminek édes az íze de nem tartalmaz cukrot, közeli barátok a fagyállóval. Na ehhez mit szólsz? Ki lehet vonni nyírfából is persze ha pálinkát főzöl belőle, mondjuk úgy 4 hektárnyiból meg is tudsz csinálni egy kilóra valót, szerinted az van a cuccaiban? Peeeeeeersze hogy az!;)(még a végén beperel) biztosan nem az olcsón, más alkoholokból olcsón előállítható Xillit, tuti nem.

Tehát akinek a táplálék kiegészítők egészségességével kapcsolatban vannak kétségei annak  javaslom, hogy költözzön fel a havasokba, éljen Román pásztorvéren és rovarokon a wellness fitness jegyében. Én maradok a jól megszokott kisebbik rossznál.

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő hülyék diéta fogyás greenpeace vitamin marha fóka angyal fehérje táplálékkiegészítő étrend táplálék szteroid nyírfacukor xillit pásztorvér

A bejegyzés trackback címe:

https://norbibekaphassa.blog.hu/api/trackback/id/tr525376566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása